Biografie

OVER MIJ

Ikzelf ben 22 jaar en houd erg veel van autorijden. Verder is de Up mijn hobby geworden. Soort van 'sleutelen' kan je het wel noemen. Alle ontwikkelingen rondom de Up kan je rustig nalezen want alles komt op het blog te staan.

 

Momenteel studeer ik Geneeskunde aan het Erasmus MC te Rotterdam. Ik ben dol op pianospelen en heb in het verleden ook les gevolgd.

 

INTERESSES

 

  • PHP programmeren; het archief en Phuel zijn door mij gemaakt in PHP.

 

  • Autorijden! Sinds 20 september 2012 heb ik mijn rijbewijs gehaald en ben ik in het weekend met de auto op pad! Ik vermaak me heel erg tijdens het rijden.

 

  • Pianospelen, voornamelijk pop

 

 

 

UP BLOG

 

 

Schrijven vind ik leuk en om die reden heb ik mijn blog gefocust op artikelen over de Up en al het andere over verkeer en autorijden. Het is iets waar ik graag over praat. Het blog is te bereiken via de link bovenaan de pagina in de knoppenbalk.

PHUEL

Phuel is een dienst die bijhoudt hoeveel je verbruikt met je auto. Je hoeft alleen de gegevens van de je tankbeurt in te voeren en de rest gebeurt vanzelf. Je kunt het zien als een uit een uitbreiding van wat ooit een schoolopdracht is geweest en het is nu gegroeid tot een volwaardig werkend systeem. Het gebruik is gratis en nog leuk ook!

Probeer het hier!