Home

OVER DEZE WEBSITE

Deze website begon als hobby-site waarin ik vooral leuke onzinnige dingen plaatste. Na aanschaf van mijn Volkswagen Up heb ik de site gebaseerd op mijn auto om alle aanpassingen en tweaks te plaatsen op mijn eigen site. Na enige tijd is het gegroeid en nu kun je er voor vele andere dingen terecht. Zo is het het een nog steeds groeiende informatiebron geworden van alles wat rijdt en vastzit op het wegennet van Nederland, en zelfs erbuiten! Handig voor iedere autofanaat.

 

Mijn passie voor autorijden heeft ervoor gezorgd dat ik deze website heb opgezet. Als frequente autorijder zit je vaak met vragen over het een en ander op de weg.

OVER MIJ

Sinds september 2013 rijd ik in een zwarte Move Up van Volkswagen met alles erop en eraan. De hele uitvoering is te lezen op de pagina van de Up.

 

Ikzelf ben 20 jaar en houd erg veel van rijden. Ik vind het dan ook zeker leuk om eens de auto te pakken en een eindje te gaan rijden; alleen, met vrienden of met familie. Verder is de Up mijn hobby geworden. Soort van 'sleutelen' kan je het wel noemen. Alle ontwikkelingen rondom de Up kan je rustig nalezen want alles komt op een centrale blog te staan.

PHUEL

Zuinig rijden wordt een uitdaging!

 

 

 

Houd je verbruik bij met Phuel en maak van zuinig rijden een uitdaging! Hoe zuiniger, hoe beter voor de portemonnee, en boven al ook nog eens beter voor het milieu!

Hou de kilometers bij

 

 

 

 

Het enige wat je hoeft te doen is bijhouden van de kilometers die je rijdt van tankbeurt tot tankbeurt, en de daarbij getankte liters brandstof. De rest gebeurt vanzelf.

Continu in verandering

 

 

 

 

 

Omdat het systeem door mij gemaakt is kan ik het zo goed mogelijk aanpassen aan de wensen van de gebruikers. Zo is de service continu in verandering en komen er van tijd tot tijd nieuwe functies.

Voor iedereen te gebruiken

 

 

 

Gratis dienst met veel mogelijkheden. Voer wat gegevens in en de rest gebeurt vanzelf. Makkelijker kan niet!

UP BLOG

 

De Up heeft een eigen Blog waarin je alle updates kunt lezen over mijn auto, maar ik schrijf ook regelmatig korte artikelen over alles in het verkeer. Van winterklaar maken van je auto tot het bijhouden van je verbruik; er is voor iedereen wat wat leuks te lezen. Wekelijks wordt er wat geplaatst.